Met Spoed Daklekkage Repareren

Daklekkage Nachtdienst

De spoed-daklekkage service van DSP Dakdekkers is 24 uur per dag bereikbaar. Heb je midden in de nacht last van een daklekkage? Bel meteen ons spoednummer, dan komen we het direct oplossen!

Dag en nacht bereikbaar voor spoedreparaties

Met een acute daklekkage waarbij het regenwater direct je huis inloopt, ben je bij ons aan het juiste adres. Hiervoor zijn wij altijd te bereiken, dag en nacht, het hele jaar door op ons speciale noodnummer 06 20 61 68 16. Je kunt bij onverwachte lekkage altijd op ons rekenen voor een spoedreparatie. 

We zijn razendsnel: uiterlijk binnen twee uur na jouw melding staan we bij jou op de stoep, in weer en wind, waar je ook woont in Zuid- of Midden-Nederland. We zorgen direct – al dan niet met een noodoplossing – dat je lekkage wordt verholpen. En zo nodig maken we gelijk ook een afspraak met je om de daklekkage definitief te verhelpen.

Daklekkage

Help, mijn dak lekt! Wat moet ik doen?

Bel direct met het noodnummer van DSP Dakdekkers: 06 20 61 68 16. Hoe sneller je belt, hoe eerder we je lekkage kunnen verhelpen en voorkom je verdere schade aan je huis en inboedel. Probeer binnendringend water op te vangen en zo mogelijk naar buiten geleiden. Sluit eventuele elektriciteitsgroepen af op de plekken waar het water binnendringt en verplaats nat geworden inboedel naar een droge plek in je woning. Zo voorkom je verdere gevolgschade.

Oorzaken en gevolgen van een daklekkage

Er zijn vele oorzaken voor een daklekkage, maar in de regel komt het door slijtage of beschadiging van je dakbedekking of dakpannen. Bij een daklekkage op je platte dak is de oorzaak vaak de afwerking van de dakrand. Wanneer je pannendak lekt zijn er vaak veel meer mogelijke oorzaken, maar speelt slijtage of beschadiging van je dakonderdelen vaak een rol. Ook een verstopte dakgoot of regenpijp is vaak de oorzaak van daklekkage.

De gevolgen van een daklekkage kunnen zeer groot zijn, bijvoorbeeld door schade aan de dakconstructie. Daarom is het belangrijk om je dak goed te laten onderhouden en daarmee daklekkage te voorkomen, of bij een (vermoedelijke) daklekkage direct contact met ons op te nemen.

Hoe spoor ik zelf een daklekkage op?

Daklekkages kun je zelf al opsporen door regelmatig je zolder, plafonds en wanden te controleren op vochtplekken. Op je platte dak kun je de dakbedekking controleren op gaten, scheuren of dat er plassen water op blijven staan. Bij een hellend dak kun je de balken op vochtplekken controleren. Twijfel je of je een (beginnende) daklekkage hebt? Neem dan direct contact op voor een gratis dakinspectie.
Spoed daklekkage reparatie

Twijfel je of je een daklekkage hebt?

Neem dan snel contact met ons op voor een gratis dakinspectie.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP