Logo DSP Dakdekkers

Daklekkage

Last van een daklekkage?

Heb je last van een daklekkage? Neem direct contact op met DSP Dakdekkers, zodat we zo snel mogelijk langs kunnen komen. Bel naar ons spoednummer 06 20 61 68 16 of vul onderstaand contactformulier in.

Vul het formulier in

Daklekkage verhelpen? Wij staan voor je klaar

Is er sprake van een daklekkage? Vermoed je dat je dak lekt? Bij een daklekkage is het belangrijk om snel te handelen, om te voorkomen dat er verdere schade, hogere kosten en eventueel gevaarlijke situaties ontstaan. Gelukkig kun je een lekkend dak vaak voorkomen, door te zorgen dat het regelmatig is onderhouden. Want voorkomen is beter dan genezen. Heb je toch last van een daklekkage, of vermoed je dat je dak lekt? Dan kun je altijd bij ons terecht en lossen wij het op. Als het nodig is zelfs 24/7! 

Daklekkage laten dichten
Daklekkage

Daklekkage verhelpen met spoed

Wanneer er sprake is van een grote daklekkage, kun je 24/7/365 bij ons terecht. Loopt het water snel naar binnen? Is de lekkage ontstaan door (grote) schade aan het dak? Wanneer je denkt dat er sprake is van spoed, bel ons dan meteen op ons spoednummer (06 20 61 68 16), zodat we snel ter plaatse kunnen zijn.
Wanneer je ons belt om een daklekkage te verhelpen met spoed, dan zijn wij binnen 2 uur ter plaatse. Door heel Nederland, in weer en wind, op iedere dag van het jaar! We zorgen altijd voor een oplossing of een noodoplossing, waarna we met jou een afspraak inplannen om je daklekkage definitief te verhelpen.

Oorzaken en gevolgen van een daklekkage

Er zijn vele oorzaken voor een daklekkage, maar vaak is er sprake van slijtage of beschadiging van dakbedekking of dakpannen. Bij een daklekkage op het plat dak is de afwerking van de dakrand soms de boosdoener. Bij een daklekkage aan het pannendak zijn er vaak veel meer mogelijke oorzaken, maar speelt slijtage of beschadiging van onderdelen vaak een rol. Bij een dak dat oud en versleten is kan bij sneeuw of storm makkelijk een lekkage ontstaan.
De gevolgen van een daklekkage kunnen zeer groot zijn, bijvoorbeeld door schade aan de dakconstructie. Daarom is het essentieel om je dak goed te laten onderhouden en zo een daklekkage te voorkomen, of bij een (vermoedelijke) daklekkage direct actie te ondernemen.

Daklekkage laten verhelpen
Daklekkage binnen

Vermoedelijke daklekkage? Wij sporen hem op met onze gratis dakinspectie!

Vermoed je dat je dak lekt? Soms is het niet duidelijk of je last hebt van een daklekkage. Toch is het ook dan belangrijk om snel te handelen. Gelukkig bieden wij hiervoor onze gratis dakinspectie aan. Daarbij kijken we gratis naar de staat van je dak en sporen we een eventuele daklekkage op, waarna we jou een vrijblijvende offerte sturen, of indien mogelijk en gewenst deze ter plekke verhelpen. Je kunt op de vaklui van DSP-Dakdekkers rekenen!

Mijn dak lekt, wie kan ik bellen?

Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06 20 61 68 16. Hoe sneller je contact opneemt, hoe eerder we de lekkage kunnen verhelpen en hoe minder schade je hebt.

Hoe kan ik een daklekkage opsporen?

Als je ziet dat je een lek hebt, kun je zelf al op zoek gaan naar de oorzaak. Op een plat dak kun je de dakbedekking controleren op openingen of op plassen regenwater. Als je dit ziet is de kans groot dat de lekkage hier is ontstaan.

Een andere veelvoorkomende oorzaak voor daklekkages is een verstopte dakgoot of regenpijp. Als deze verstopt zit, probeert het water een andere weg te vinden en is de kans op een lekkage groot.

Wat zijn de kosten van een spoedreparatie?

We komen altijd eerst je dak inspecteren. Op basis van de grootte van het lek en moeilijkheidsgraad om deze te dichten, bepalen we de prijs. Deze is dus geheel aangepast aan jouw situatie.

Mijn dak lekt
daklekkage

Ben ik verzekerd tegen daklekkage?

Daklekkages worden in veel gevallen vergoed door de opstalverzekering. Wij helpen jou met het invullen van de verzekeringspapieren en zorgen voor het beeldmateriaal.

Waarom is DSP Dakdekkers dé daklekkage expert?

DSP Dakdekkers is al 70 jaar dé dakexpert van Nederland. Dankzij onze kennis, ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden voor je uitvoeren: van dakinspectie tot het herstellen van lekkages en het vernieuwen van de dakbedekking. Doordat DSP Dakdekkers een zeer compleet pakket aan diensten aanbiedt, hoef je slechts één bedrijf in te schakelen voor al je dakwerkzaamheden. Je hebt bovendien slechts één contactpersoon, bij wie je met al je wensen en vragen terecht kunt. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor een soepel lopende samenwerking met alle betrokkenen. Wij hebben al vaak van klanten te horen gekregen dat ze erg tevreden zijn met deze werkwijze!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP