Dakdekker nodig?

Schakel DSP Dakdekkers in

Of het nu gaat om bitumen daken, pannendaken, rechte, schuine of andere daken: voor DSP Dakdekkers kennen dakwerkzaamheden geen geheimen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten dakbedekking, zowel voor platte als schuine daken. Zoek je voor jouw dak een ervaren en betrouwbare dakdekker? De dakdekkers van DSP Dakdekkers zijn allround: bij ons kun je terecht voor plaatsing, vervanging, onderhoud en reparatie van alle soorten daken.

Maak nú een afspraak

Bitumen dak geplaatst

Dakdekker voor bitumen daken

Een dakdekker krijgt met heel wat verschillende materialen te maken. Zoals het veelvoorkomende bitumen dak – vroeger ook wel dakleer genoemd. Een geliefde materiaalsoort, doordat het een unieke combinatie biedt: het is vergeleken met andere soorten dakbedekking relatief goedkoop en ook nog eens verrassend duurzaam.

Bitumen is zeer breed toepasbaar en geschikt voor zowel platte als schuine daken. En of het nu regent, stormt of zonnig is: bitumen is goed bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Wil jij een bitumen dak laten aanleggen, vervangen of repareren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Pannendaken

Een andere veel voorkomende dakvorm is het pannendak. Je mag het gerust een klassieker noemen, want je ziet ze heel vaak door het hele land. Dakpannen geven een authentieke uitstraling en zijn duurzaam. Meestal zijn ze van beton of keramiek gemaakt. Ze gaan lang mee: betonnen dakpannen gemiddeld veertig jaar en keramieken dakpannen tot wel zeventig jaar.

Een pannendak plaatsen of dakpannen vervangen kun je het beste aan een professionele dakdekker overlaten. Bij DSP Dakdekkers is elke dakdekker gecertificeerd, gespecialiseerd en ook nog eens zeer ervaren.

pannendaken
Dakrenovatie

Platte daken en schuine daken

Platte daken, schuine daken of iets daartussenin: de vorm van daken kan enorm verschillen. Voor een professionele dakdekker maakt dat niet uit. Wat de vorm van je dak ook is, bij DSP Dakdekkers draait alles om dakproblemen oplossen. Wij komen bij je langs voor alle voorkomende dakwerkzaamheden, aan heel veel soorten daken. Let op: Wij doen geen EPDM of PVC daken!

Dakrenovatie

Naast een nieuw dak plaatsen of reparatie, zijn er nog veel meer werkzaamheden waar een dakdekker je mee kan helpen, zoals dakrenovatie. Daken gaan meestal lang mee, maar toch komt er een keer een moment dat renovatie noodzakelijk is. Tijdens een dakrenovatie herstellen we alle beschadigde plekken en vervangen beschadigde onderdelen. Na een dakrenovatie kan je dak er weer jaren tegenaan.

Heeft jouw dak zijn beste tijd gehad en wil je weten wat de renovatiemogelijkheden zijn? Neem contact op met DSP Dakdekkers. We sturen dan een ervaren dakdekker naar je toe, om jouw dak grondig te inspecteren en een complete en scherpe offerte aan te bieden.

Dakconstructie wijzigen
Daklekkage

Dakdekker met spoed

Wanneer jouw dak ernstig lekt of beschadigd is, bijvoorbeeld door een storm, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk hulp. Voor spoedgevallen is DSP Dakdekkers altijd beschikbaar: 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Ook op feestdagen. Bel ons spoednummer 06-20616816 en we komen er zo snel mogelijk aan, waar je ook woont in Zuid- of Midden-Nederland. Of het nu gaat om lekkage, schade of een ander probleem: we lossen het altijd op. Is het probleem te omvangrijk of complex om direct te verhelpen? Dan brengen we een noodoplossing aan, waarna we direct een afspraak inplannen voor de definitieve oplossing.

Wat kost een dakdekker?

Wat gaat een compleet nieuw dak kosten per vierkante meter? Wat kost een dakrenovatie? En wat zijn de kosten bij het verhelpen van een lekkage of andere reparatie? Elke situatie is weer anders en de kosten voor materiaal, manuren et cetera lopen enorm uiteen. Toch is er vaak wel van tevoren een goede inschatting te maken. Kijk op onze tarievenpagina, daar vind je veel informatie over de kosten van een dakdekker.

dak reparatie

Daarom kies je voor DSP Dakdekkers

Zoek jij een dakdekkersbedrijf waar je van op aan kunt? DSP Dakdekkers is je vertrouwde specialist in dakrenovatie, dakbedekking, reparaties en onderhoud. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Bij ons kun je altijd rekenen op:

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP