Contact

Neem contact op met DSP Dakdekkers. Bel 085 130 3256  of vul het contactformulier in.

Is er sprake van spoed, bij bijvoorbeeld een heftige lekkage? Dan zijn wij ook buiten kantoortijden te bereiken – zelfs midden in de nacht. Bel naar 06-20 61 68 16, dan komt een van onze dakdekkers zo snel mogelijk jouw kant op!

Snel contact met een betrouwbare dakdekker

Zoek je betrouwbare en veelzijdige dakdekkers voor het oplossen van een daklekkage? Of voor een dakreparatie of dakrenovatie voor je schuine of platte dak? Bij DSP Dakdekkers B.V. ben je verzekerd van eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Al vele tevreden klanten gingen je voor! (Bekijk onze reviews eens onderaan de pagina.) Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diverse dakwerkzaamheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan door bovenstaand contactformulier in te vullen.

Nog sneller weten wat het gaat kosten? Maak dan een foto van je dak (vooral van het gedeelte waar het kapot is of lekt) en stuur het naar ons via Whatsapp (06-20 61 68 16 of klik op de Whatsapp knop rechtsonder in je scherm). We proberen je binnen 2 uur een prijs te sturen!

Spoedservice

Regent het midden in de nacht ineens binnen? Dan wil je natuurlijk niet wachten tot de volgende ochtend. Bel ons spoednummer (06-20 61 68 16) zo snel mogelijk. Dan komt een van onze dakdekkers meteen naar je toe. Er zal dan een noodreparatie plaatsvinden, zodat je weer kan slapen zonder natte voeten te krijgen. Zodra het gestopt is met regenen komen we terug om het dak goed te repareren, zodat het nog minstens 15 jaar meegaat.

Soms blijkt tijdens de reparatie dat je dak toch wel erg verouderd is en het beter helemaal gerenoveerd kan worden. In dat geval zullen we meteen een vrijblijvende offerte geven. Na akkoord zullen we de werkzaamheden zo snel mogelijk inplannen.

Contactgegevens

Ons correspondentieadres (let op: dit is geen bezoekadres!):

DSP Dakdekkers B.V.
Thomas Edisonweg 8
5151DJ Drunen

Email: info@dspdakdekkers.nl

Algemeen telefoonnummer: 085 130 3256

Spoednummer: 06-20 61 68 16

Whatsapp nummer: 06-20 61 68 16

Kvk nummer: 84084820

DSP Dakdekkers logo
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP