Dakwerker in Hasselt

Kom direct met ons in gesprek

Dakrenovatie

Heb jij een dakrenovatie nodig in de omgeving van Hasselt? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn dé betrouwbare dakwerker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wanneer we bij een dakrenovatie beschadigde onderdelen in de dakconstructie tegenkomen, zullen we deze ook vervangen door nieuwe onderdelen. Zo leveren wij een vakkundig afgewerkte reparatie! Bel voor meer informatie!

dak reparatie
Pannendak dakdekker

Pannendaken Hasselt

Wil je jouw pannendak laten renoveren? DSP beschikt over vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. DSP adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw pannendak. Neem contact op voor meer informatie.

Kosten nieuw dak

Wil je een compleet nieuw dak? Dan zijn de kosten afhankelijk van het soort dak dat je hebt. Een plat dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €100 en een schuin dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €130. Bekijk onze tarievenpagina of vraag een gratis offerte aan om achter de precieze kosten te komen!

pannendaken
Stormschade dak

Stormschade in Hasselt

Na een flinke storm zie je snel beschadigingen aan de dakpannen, nokvorsten, dakramen en gevels. Heb jij flinke schade aan je dak opgelopen door een storm? Bel dan naar het spoednummer van DSP +31 (0)620616816. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden onze spoedservice ook ‘s nachts aan.

Roofing dak repareren

DSP Dakdekkers werkt met twee methodes om roofing dakbedekking te repareren. Wij plaatsen regelmatig nieuwe roofing dakbedekkingen op woonhuizen, bedrijfspanden, aanbouw of schuren. Bekijk de mogelijkheden voor reparatie van een roofing dak.

Bitumen dak geplaatst
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP