Zoetermeer

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage

Daklekkages zijn erg hinderlijk en moeten altijd snel verholpen worden om blijvende schade te voorkomen. Bij DSP Dakdekkers B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages op te sporen, waarna deze snel en vakkundig wordt verholpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) verlies je via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit echter grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is tevens goed voor het milieu en de eigen gezondheid. DSP Dakdekkers B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Zoetermeer. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP Dakdekkers B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Is je dak in Zoetermeer aan een opknapbeurt toe? De dakspecialisten van DSP Dakdekkers B.V. er binnen snel en vakkundig voor dat je dak weer in perfecte staat is. 

Dakrenovatie

Is je dak in de regio Zoetermeer aan een renovatie toe? De dakspecialisten van DSP Dakdekkers B.V. zorgen er vakkundig voor dat je dak weer in perfecte staat is. Daarbij werken we uiteraard altijd zorgvuldig en precies.

Dakreparatie

Een reparatie aan een dak moet vakkundig gebeuren. Laat dakreparatie in de omgeving van Zoetermeer dan ook over aan de ervaren dakdekkers van DSP!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Zoetermeer binnen de kortste keren weer gerepareerd is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP