Zevenbergen

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Er zijn een aantal oorzaken voor lekkages aan een dak. De een zie je meteen, de ander moet opgespoord worden. Gevolgen van een lekkage enorm zijn en variëren van wateroverlast tot schimmelvorming en houtrot. DSP B.V. spoort de oorzaak met professionele apparatuur op en repareert deze vakkundig

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) verlies je via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit echter grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is tevens goed voor het milieu en de eigen gezondheid. DSP B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Zevenbergen. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Is je dak in de regio Zevenbergen aan een renovatie toe? De dakspecialisten van DSP B.V. zorgen er vakkundig voor dat je dak weer in perfecte staat is. Daarbij werken we uiteraard altijd zorgvuldig en precies.

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Zevenbergen daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP B.V.!

Stormschade

Storm maakt soms meer kapot dan je lief is. Gelukkig repareert DSP B.V. je dag snel en vakkundig. Heb je stormschade in de omgeving van Zevenbergen? Neem dan direct contact op met DSP B.V., onze professionals lossen het graag voor je op!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP