Weert

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Daklekkage

Daklekkages zijn erg vervelend en het is prettig als ze snel weer opgelost worden. Helaas is het opsporen van een lekkage aan een dak niet altijd even gemakkelijk. Daarom werken we bij DSP B.V. met gespecialiseerde apparatuur waarmee we lekkages traceren. Daarna verhelpen we ze snel en vakkundig. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet met reparatie van een daklekkage

Dakisolatie

Tot 30% van de warmte in huis gaat verloren via het dak. Maar met de juiste dakisolatie kun je dit wel voor een flink deel voorkomen. Zo bespaar je energie en het is goed voor het milieu en je eigen gezondheid. Er zijn diverse soorten dakisolatie en methodes om deze te plaatsen. DSP B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Weert. Meer weten? Neem dan contact met DSP B.V. op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er steun vanuit de overheid beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over dakisolatiesubsidie? Bel ons dan direct

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een ervaren dakspecialist voor de renovatie van je dak in Weert? De vakmensen van DSP B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Natuurlijk kun je ook voor betrouwbare dakreparatie in de omgeving van Weert terecht bij onze gecertificeerde dakdekkers. Interesse? Neem contact op!

Stormschade

Stormschade in Weert of omstreken? Geen paniek. De vakmensen van DSP B.V. zijn vlug ter plaatse om de schade te beoordelen en aan te pakken. Zo is je dak snel weer als nieuw!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP