Venray

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Als je dak niet geïsoleerd is, kun je tot wel 25 tot 30% meer warmte verliezen dan als je huis voorzien is van goede dakisolatie. Je snapt dat dakisolatie tot een flinke energiebesparing zorgt: goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ook in de zomer biedt dakisolatie voordelen, omdat je huis ook een stuk minder snel opwarmt door de zon. De airconditioning hoeft dus niet zo vaak aan! Dakisolatie is daarnaast ook goed voor de dakconstructie, omdat hier minder vocht in kan doordringen. Je hebt dan ook minder last van vochtproblemen als houtrot en schimmelvorming. Het dak krijgt zo een langere levensduur en je geniet van een gezonde leefomgeving zonder schimmels die ademhalingsklachten kunnen veroorzaken

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er steun vanuit de overheid beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over dakisolatiesubsidie? Bel ons dan direct

Dakreparatie

Natuurlijk kun je ook voor betrouwbare dakreparatie in de omgeving van Venray terecht bij onze ervaren dakdekkers. Meer weten? Neem contact op!

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Venray of omgeving? De vakmensen van DSP B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers, weet je precies waar je aan toe bent.

Dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom komen we in Venray graag bij je langs voor een vakkundige inspectie van je dak. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Stormschade

Stormschade in Venray of omstreken? De vakmensen van DSP B.V.  staan paraat om de schade op te nemen en aan te pakken. Zo is je dak snel weer zoals het was.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP