Venlo

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Als je dak niet geïsoleerd is, kun je tot wel 25 tot 30% meer warmte verliezen dan als je huis voorzien is van goede dakisolatie. Je snapt dat dakisolatie tot een flinke energiebesparing zorgt: goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ook in de zomer biedt dakisolatie voordelen, omdat je huis ook een stuk minder snel opwarmt door de zon. De airconditioning hoeft dus niet zo vaak aan! Je hebt dus minder last van vochtproblemen als houtrot en schimmelvorming. Het dak krijgt zo een langere levensduur en je geniet van een gezonde leefomgeving zonder schimmels die ademhalingsklachten kunnen veroorzaken.

Subsidie

Omdat dakisolatie bijdraagt aan een beter milieu, is er financiële steun beschikbaar om je dak te laten isoleren. Zo ben je een stuk voordeliger uit! DSP B.V. helpt je graag met de aanvraag voor dakisolatiesubsidie. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Venlo of omgeving? De vakmensen van DSP B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Natuurlijk kun je ook voor betrouwbare dakreparatie in de omgeving van Venlo terecht bij onze vakkundige dakdekkers. Meer weten? Neem contact op!

Stormschade

Stormschade in Venlo of omstreken? Geen paniek. De vakmensen van DSP B.V. zijn vlug ter plaatse om de schade te beoordelen en aan te pakken. Zo is je dak snel weer als nieuw!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP