Valbeveiliging

Valbeveiliging aanbrengen op een Bitumen dak? Wij regelen het voor u

Op uw dak moet soms worden gewerkt. Niet alleen wij, maar ook bijvoorbeeld glazenwassers en andere klusjesmannen moeten soms op uw plat dak werken. Daarnaast bestaat ook de kans dat u zelf wel eens iets op het plat dak wilt of moet doen. Daarom is het niet alleen verstandig, maar tegenwoordig zelfs verplicht om een systeem voor valbeveiliging aan te brengen voordat iemand op uw plat dak gaat werken. Met uitzondering van diegene die valbeveiliging aanlegt.

Voor uw Bitumen dak volstaat meestal een systeem met ankers, waarlangs lijnen kunnen lopen die degene die de werkzaamheden uitvoert of uitvoeren beschermen tegen vallen. Deze ankers moeten echter goed op uw dak bevestigd zitten, zodat ze ook daadwerkelijk tegen het vallend gewicht kunnen wanneer ze nodig zijn. Daarom is het zeer verstandig dit door een professionele en ervaren dakdekker te laten leggen.

Wat is een valbeveiliging met ankers precies

Een valbeveiliging met ankers is een systeem waarmee meerdere dichte haken (ankers) op het dak worden bevestigd, waardoor men door een tuigje, lijn en een haak te bevestigen beveiligd is tegen vallen. Hierdoor kunnen mensen veilig op uw dak werken, en is het bovendien ook door de arbeidsinspectie veilig verklaard. De valbeveiliging zit vast in de dakbedekking, waardoor deze veel kan hebben.

Hierdoor kunt u veel aan kosten besparen doordat er voor werkzaamheden geen hoogwerkers of kranen nodig zijn, wat vaak veel extra kosten met zich meebrengt. Dit omdat uw plat dak nu een geschikte werkplek is geworden door de ankerpunten in de Bitumen.

Hoe wordt een valbeveiliging op een bitumen dak aangelegd?

Valbeveiliging op een bitumen dak wordt aangebracht door het aan het bestaande Bitumen te bevestigen. Dit doen we natuurlijk op een zeer stevige en waterdichte wijze. We gaan daarbij als volgt te werk:

Valbeveiliging op een Bitumen dak is dus een zeer secuur werk, waardoor we u aanraden om een professionele dakdekker in te schakelen voor het aanbrengen ervan. Daarnaast zijn er, zeker voor grotere daken, ook extra opties. Als u daar interesse in heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Valbeveiliging onderhouden en vervangen.

Soms moet valbeveiliging onderhouden worden. Vervangen is slechts eens in de 50 jaar nodig. Heeft u werkzaamheden nodig heeft aan de valbeveiliging op uw Bitumen dak of wilt u een systeem van ankers en lijnen laten aanleggen? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze offerte of gratis dakinspectie aan en ontdek wat het beste bij uw situatie past.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP