Dakdekker in Veenendaal

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage in Veenendaal

Woon je in de regio Veenendaal en heb je last van een daklekkage? Wij zijn al 70 jaar dé dakexpert van Nederland en kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn om jouw daklekkage op te lossen. Doordat de gevolgen van een daklekkage groot kunnen zijn, is het belangrijk direct te handelen. Neem snel contact met ons op!
Daklekkage laten dichten
Dakconstructie wijzigen

Dakinspectie

Voor een vakkundige dakinspectie in Veenendaal ben je bij dakdekkers van DSP B.V. aan het juiste adres. Regelmatige inspectie van je pannendak of bitumen dak voorkomt daklekkages of andere plotselinge dakproblemen. DSP dakdekkers inspecteert niet alleen de dakbedekking, nokvorsten en dakgoten maar kijkt ook naar het loodwerk, dakramen en eventueel schoorstenen of dakkapellen.

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving van Veenendaal? Bij DSP Dakdekkers krijg je altijd een gratis dakinspectie. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Vraag jouw gratis dakinspectie aan!
dak repareren
dakpannen aanbrengen

Dakrenovatie

Voor een renovatie van je dak ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en alle soorten werkzaamheden. Of je dus een pannendak of een plat dak hebt, wij zorgen ervoor dat het vakkundig gerenoveerd wordt. Een voorbeeld van een dakrenovatie waarbij we het dak ook hebben geïsoleerd, is te bekijken op onze projectenpagina.

Dakdekkersbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van platte en pannendaken. Wil jij jouw dak laten renoveren? DSP staat 365 dagen per jaar garant. Bij DSP werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel die altijd veilig en netjes te werk gaan. Neem contact op voor meer informatie!
Pannendak dakdekker
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP