Dakdekker in Hilversum

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage in Hilversum

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in Hilversum. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via Whatsapp en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen, maar dat doen we helemaal gratis!
Daklekkage laten dichten
pannendaken

Dakinspectie door een echte specialist

Door jouw dak door DSP te laten inspecteren, ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Onze inspecteur zal elk aandachtspunt nauwkeurig noteren, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Dit zorgt voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag een gratis offerte aan!

Voordelen van bitumen

De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking, omdat deze waterdicht, ijzersterk en bestand is tegen chemische stoffen. Daarnaast gaat een bitumen dak zo’n 20 tot 30 jaar mee. Heb je kleine schade aan je dak? Bel dan DSP om ernstige schade te voorkomen.
Bitumen dak reparatie
dakpannen aanbrengen

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Hilversum? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakpannen vervangen?

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Echter komt er een moment dat de dakpannen op zijn en ze vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers. Maak een afspraak met ons!

Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP