Dakdekker in Amersfoort

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Een kapot dak laten repareren

Een kapot dak is heel vervelend. Als dakpannen los zitten kunnen ze van je dak afvallen, wat niet alleen gevaarlijk is, maar ook de oorzaak van een daklekkage kan worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat we alles aan je dak kunnen maken. We komen graag bij je langs in Amersfoort voor een dakreparatie.
Dakreparatie
DSP Dakdekkers

Betrouwbare dakdekker

DSP is een hele kundige en betrouwbare dakdekker in Zuid- en Midden-Nederland. Wij tonen jou graag dat wij een betrouwbare dakdekker zijn, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Neem contact op voor meer informatie over betrouwbare dakdekkers.

Dakproblemen verhelpen

Hulp nodig bij een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Amersfoort? DSP Dakdekkers is de betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.
pannendaken
Bitumen dak dakdekker

Voordelen van bitumen

De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking, omdat deze waterdicht, ijzersterk en bestand is tegen chemische stoffen. Daarnaast gaat een bitumen dak zo’n 20 tot 30 jaar mee. Heb je kleine schade aan je dak? Bel dan DSP om ernstige schade te voorkomen.

Dakrenovatie

Heb jij een dakrenovatie nodig? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn dé betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wanneer we bij een dakrenovatie beschadigde onderdelen in de dakconstructie tegenkomen, zullen we deze ook vervangen door nieuwe onderdelen. Zo leveren wij een vakkundig afgewerkte reparatie! Bel voor meer informatie!
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP