Utrecht

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage

Een daklekkage is erg hindelijk en het is prettig als dit snel opgelost wordt. Helaas is het opsporen van een lekkage aan een dak niet altijd even gemakkelijk. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te sporen en daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet met reparatie van een daklekkage.

Dakisolatie

Warmte stijgt, dus goede dakisolatie is een van de beste manieren om onnodig warmteverlies tegen te gaan. Zo bespaar je geld op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Bovendien verdient de investering in dakisolatie zich snel terug, doordat de dakconstructie minder snel schade oploopt doordat er vocht in het dak terechtkomt. Je bent dus minder snel geld kwijt aan dure reparaties. Met goede dakisolatie heb je namelijk een stuk minder snel last van houtrot of schimmels in de dakconstructie. Wil je een plat dak of een hellend dak laten isoleren? En wil je dat het dak van buiten of van binnen geïsoleerd wordt? DSP B.V vertelt je graag meer over de verschillende soorten dakisolatie en methodes om je dak in regio Utrecht te isoleren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat of vraag meteen een offerte aan!

 

Soorten aangeboden Dakisolatie

DSP B.V. heeft de juiste soort dakisolatie voor vrijwel elk pand in de regio Utrecht. Denk hierbij aan de volgende soorten dakisolatie:

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er financiële steun beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over de dakisolatiesubsidie die DSP B.V. aanbiedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bitumen daken

Ook voor het leggen, vervangen of repareren van bitumen daken in Utrecht en omstreken kun je rekenen op de expertise van DSP B.V. Lees hier meer informatie over bitumen daken of neem direct contact op!

Dakinspectie

Wil je weten hoe het met de staat van je dak gesteld is? Voor een betrouwbare en adequate dakinspectie in de regio Utrecht kun je altijd terecht bij de experts van DSP B.V..

Pannendaken

Zijn de dakpannen van je pannendak in de omgeving van Utrecht aan vervanging toe? Ook dan kun je rekenen op het vakmanschap van DSP B.V. Neem contact op!

Stormschade

Heeft het gestormd? Dan kan het zijn dat je dak schade heeft. Laat stormschade in Utrecht en omstreken snel en vakkundig herstellen door onze ervaren dakdekkers.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP