Uden

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Daklekkages zijn erg hinderlijk en moeten altijd snel verholpen worden om blijvende schade te voorkomen. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages op te sporen, waarna deze snel en vakkundig wordt verholpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) verlies je via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit echter grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is tevens goed voor het milieu en de eigen gezondheid. DSP B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Eindhoven. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Voor een vakkundige dakinspectie in Uden of omstreken ben je bij de dakdekkers van DSP B.V. op de juiste plek. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over dakinspectie. 

Dakrenovatie

Is je dak in de regio Uden aan een renovatie toe? De dakspecialisten van DSP B.V. zorgen er vakkundig voor dat je dak weer in perfecte staat is. Daarbij werken we uiteraard altijd zorgvuldig en precies.

Dakreparatie

Zoek je een dakdekker om je dak te repareren in Uden? Onze ervaren dakdekkers doen dit snel en vakkundig. Zo heb je binnen no time weer een solide dak boven je hoofd!

Stormschade

Een hevige storm kan veel schade opleveren voor je dak. Heb je stormschade in de regio Uden? Neem dan direct contact op met DSP B.V., onze dakdekkers lossen het graag voor je op!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP