Tilburg

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Daklekkages zijn erg vervelend en moeten snel verholpen worden. Toch is het opsporen van een lekkage aan een dak niet altijd even gemakkelijk. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur waarmee de lekkage wordt opgespoord, waarna we deze snel en vakkundig verhelpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Wil je in Tilburg graag je dak in de regio laten isoleren, maar zie je erg op tegen de kosten? Omdat dakisolatie bijdraagt aan lager energieverbruik en dus een beter milieu, is er financiële steun beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie over de  dakisolatiesubsidie. 

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Voor een betrouwbare inspectie van je dak in Tilburg of omstreken ben je bij de dakdekkers van DSP B.V. op de goede plek. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over dakinspectie. 

Dakrenovatie

Op zoek dakdekkers voor een Dakrenovatie in de omgeving van Tilburg? Bij DSP B.V. werken professionals die jouw dak weer zo goed als nieuw maken. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Tilburg daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP B.V.!

Stormschade

Een flinke storm kan veel schade geven aan je dak. Heb je stormschade in de regio Tilburg? Neem dan direct contact op met DSP B.V., we lossen het vakkundig voor je op!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP