TEST

Kosten Dakdekker

Je hebt een daklekkage, kapotte dakbedekking of wilt een compleet nieuw dak laten plaatsen. Je wilt hiervoor een dakdekker inschakelen. Wat kost een dakdekker precies? Bekijk onze tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden op deze pagina. 

Let op: De kosten die op deze pagina worden genoemd, zijn gemiddelde kosten. Naar gelang de staat van jouw dak kunnen de kosten lager of hoger uitvallen. Aan de prijzen op deze pagina kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend.

Wat kost een nieuw dak per m2?

Wil je je complete dak inclusief dakconstructie vervangen of alleen nieuwe dakbedekking? Mocht je alleen nieuwe dakbedekking willen, kijk dan hieronder bij de kosten voor een dakrenovatie.

Wil je een compleet nieuw dak? Dan verschilt het of je een schuin of plat dak hebt. De kosten hieronder zijn inclusief arbeidsuren.

Moet het dakbeschot ook vernieuwd worden en/of wil je ook dakisolatie? Dan komen daar nog aanvullende kosten bovenop.

Precies weten hoeveel het kost om op jouw huis een nieuw dak te plaatsen? Vraag dan een gratis offerte aan.

Aanbrengen dakisolatie dakdekkers
bitumen dak aanbrengen

Dakrenovatie kosten

Wil je nieuwe dakbedekking laten aanbrengen of nieuwe dakbedekking over je oude dakbedekking heen leggen? Dan is er verschil in prijs of je een plat dak met bitumen hebt of een schuin dak met dakpannen.

Kosten bitumen dak

Als je je bitumen dak wilt laten renoveren, wordt er eerst door DSP Dakdekkers gekeken of we een nieuwe laag bitumen over de oude heen kunnen leggen of dat we de oude laag er eerst af moeten halen. De eerste optie is natuurlijk goedkoper dan de tweede optie.

Precies weten hoeveel het kost om je bitumen dak te laten renoveren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

dakinspectie
Spoed daklekkage reparatie

Kosten pannendak

Moet je pannendak gerenoveerd worden? Dan heb je de keuze tussen verschillende soorten dakpannen. Je hebt betonnen dakpannen, die zijn goedkoop maar gaan niet zo lang mee, en je hebt keramische dakpannen, deze zijn wat duurder maar gaan twee keer zo lang mee als betonnen dakpannen.

In het prijsoverzicht hieronder gaan we uit van een gemiddeld rijtjeshuis met een dak van 60 m2. 

Precies weten hoeveel het kost om je pannendak te laten renoveren? Vraag dan een gratis offerte aan.

Kosten dakreparatie

De kosten van een dakreparatie hangen af van wat er aan je dak moet gebeuren. We hebben de meest voorkomende dakreparaties voor je op een rij gezet. Deze kosten zijn inclusief arbeidsuren.

Moet er iets anders gebeuren aan je dak? Stuur een foto van je dakprobleem via Whatsapp (knop rechtsonder in je scherm) en we sturen je een vrijblijvende offerte.

Overige kosten

De hierboven genoemde diensten zijn de meest voorkomende werkzaamheden, maar zeker niet de enige. Wil je bijvoorbeeld een lichtkoepel of een sedum dak (groendak) laten plaatsen? Deze kosten variëren sterk naar gelang de grootte van de lichtkoepel of het type sedum dak. Neem hierom contact met ons op en wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn!