Spijkenisse

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage

Daklekkages zijn erg hinderlijk en moeten altijd snel verholpen worden om blijvende schade te voorkomen. Bij DSP Dakdekkers B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages op te sporen, waarna deze snel en vakkundig wordt verholpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Een niet geïsoleerd dak veroorzaakt wel tot 30% energieverlies en dit is, naast dat het niet goed is voor het milieu, ook erg slecht voor de portemonnee. Een goed geïsoleerd dak, zorgt naast een aangenamer klimaat ook voor minder vocht en minder vocht betekent minder schimmelvorming en een kleinere kans op houtrot. DSP plaatst dakisolatie bij platte of hellende daken in Spijkenisse. Meer weten? Neem contact op voor advies op maat.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP Dakdekkers B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je de subsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Is je dak in Spijkenisse aan renovatie toe? De ervaren dakdekkers van DSP Dakdekkers B.V. zorgen snel en vakkundig dat je dak weer in perfecte staat is. 

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Spijkenisse daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Spijkenisse binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP