Rotterdam

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage

Daklekkages zijn erg hinderlijk en moeten altijd snel verholpen worden om blijvende schade te voorkomen. Bij DSP Dakdekkers B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages op te sporen, waarna deze snel en vakkundig wordt verholpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Maar liefst 25 tot 30% van de warmte in huis kan verloren gaan via het dak als dit niet goed geïsoleerd is. In de zomer zorgt goede dakisolatie er bovendien voor dat het binnen lekker koel blijft. Daarbij is een goed geïsoleerd dak beter bestand tegen vocht en heb je minder snel last van schimmelvorming en houtrot in de dakconstructie. Je dak gaat zo dus langer mee zonder ingrijpende renovaties. Voor verschillende soorten dakisolatie voor vrijwel elk dak in Rotterdam kun je terecht bij DSP Dakdekkers B.V.. Wij vertellen je bovendien graag of je jouw dak beter van buiten of van binnen kunt isoleren, en wat de voor- en nadelen van de verschillende methodes zijn. Wil je dat wij langskomen om advies op maat te bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP Dakdekkers B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer info en de voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Is je dak in de regio Rotterdam aan een renovatie toe? De dakspecialisten van DSP Dakdekkers B.V. zorgen er binnen no time voor dat je dak weer in perfecte staat is. Daarbij werken we uiteraard altijd zorgvuldig en precies.

Dakreparatie

De reparatie van je dak dient zorgvuldig en adequaat te gebeuren. Laat dakreparatie in de omgeving van Rotterdam daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP Dakdekkers B.V.!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Rotterdam binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP