Bitumen Dak Vervangen

DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en isoleren van daken. Bekijk onderstaand project om een indruk te krijgen van wat een dakrenovatie bij DSP Dakdekkers precies inhoudt en hoe de huiseigenaar de renovatie van zijn bitumen dak heeft ervaren.  

Bitumen dak vervangen in Odijk, Utrecht

Wat we hebben gedaan:

Voor versus na de dakrenovatie

Voor de dakrenovatie

Bitumen dak vervangen

Na de dakrenovatie

Nieuw bitumen dak

Review van de huiseigenaar B. van Rossum

“We wilden ons bitumen dak en ons schuine dak laten vervangen en hadden hiervoor een offerte aangevraagd bij een andere dakdekker. Deze was zo duur dat we voor de zekerheid een second opinion wilden. We waren op zoek naar een betrouwbare dakdekker en zo kwamen we bij DSP Dakdekkers uit. 

Joris kwam bij ons langs voor een keuring. De dakinspectie werd heel deskundig uitgevoerd en we kregen een duidelijk rapport. Hij zei dat ons schuine dak nog zeker vijf jaar mee kan, dus dat het niet nodig is om het nu al te laten vervangen. Dat gaf ons de bevestiging dat we met een betrouwbare dakdekker te maken hebben. Hij heeft toen een offerte gemaakt voor het platte dak. Deze was bijna 20% goedkoper dan de offerte van de andere dakdekker. Daarbij maken ze gebruik van goede materialen, dus natuurlijk hebben we toen aan DSP Dakdekkers de opdracht gegeven om ons dak te vervangen.

Het is dat wij eerst zelf nog twee weken op vakantie gingen, anders hadden ze nog eerder kunnen beginnen. Er kwamen twee mannen een nieuwe laag bitumen over het oude dak van 160m2 heen leggen. Ze hebben het perfect gedaan. Ze hebben aan één stuk door gewerkt en ze hebben zelfs nog met lichtkoepels geholpen die ik nog wilde plaatsen. Binnen één dag waren ze al klaar. 

Ze hebben netjes gewerkt, ze kwamen op tijd en ze hebben alles meteen weer opgeruimd. Er is eigenlijk niets wat ze nog beter hadden kunnen doen. Dit hebben wij natuurlijk beloond met wat lekkers. Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen aan vrienden en familie en van mij krijgen ze een dikke 9! En over vijf jaar als ons schuine dak vervangen moet worden, wordt DSP Dakdekkers weer gebeld!”

– B. van Rossum

Ook interesse in een dakrenovatie?

Is jouw dak ook toe aan vervanging en zou je er graag een nieuwe laag bitumen op willen laten leggen? Wij komen, behalve in Utrechtook in Gelderland, LimburgNoord-Brabant, en Zuid-Holland. Neem direct contact met ons op door te bellen, mailen of een Whatsapp bericht te sturen.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP