Plat dak

Plat dak plaatsen of renoveren? Op ons kunt u al 70 jaar vertrouwen

Wilt u een nieuw plat dak laten aanleggen of is uw plat dak toe aan renovatie? Het plat dak is een van de meest voorkomende typen daken in Nederland, maar ook een van de meest kwetsbare. Daarom is het belangrijk dat u goed voor het plat dak zorgt. Dit betekent dat u het met enige regelmaat laat onderhouden en bovendien zorgt dat er tijdig reparaties plaats vinden.

Is het plat dak aan vervanging toe of heeft u een nieuw plat dak dat bedekt moet worden? Dan kunt u vertrouwen op de dakdekkers van DSP. Omdat wij al meer dan 70 jaar aan het werk zijn op de Nederlandse daken, hebben wij met alle mogelijke materialen op het plat dak ervaring. Onze deskundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in dakrenovatie en dakbedekking.

Bitumen dak
bitumen aanbrengen

Zo weet u wanneer uw plat dak aan renovatie toe is

Meestal kan schade of een lekkage met een vrij eenvoudige reparatie aan uw plat dak worden opgelost, en daar kunt u natuurlijk prima onze ervaren dakdekkers voor inschakelen. Helaas is een plat dak soms aan renovatie toe, maar is dat niet altijd goed te voorspellen. Een plat dak renovatie moet, afhankelijk van de dakbedekking, eens in de 20 tot 40 jaar worden uitgevoerd.

Echter speelt hierin ook mee hoe goed het onderhoud is geweest en of er extra methoden zijn gebruikt om de levensduur van het dak te verlengen. Over het algemeen geldt dat de volgende typen dakbedekking de volgende levensduur hebben:

Om zeker te weten wat de status van uw plat dak is, raden wij u onze gratis dakinspectie aan. Hierna kunnen wij u precies vertellen hoe uw plat dak erbij ligt en wanneer het ongeveer aan vernieuwing toe zal zijn. Vraag hier uw gratis dakinspectie aan.

Nieuw plat dak aanleggen

Wanneer u een nieuw plat dak laat aanleggen, is kwaliteit van zeer groot belang. Een goed aangelegd plat dak kan namelijk veel langer mee en is beter bestendig tegen schade en lekkage. Daarom raden wij aan om ons uw nieuwe plat dak te laten plaatsen. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring en kunnen u dus niet alleen goede kwaliteit leveren, maar ook optimaal adviseren over alle mogelijkheden. Bovendien werken wij met technieken waardoor u veel langer kunt genieten van uw dakbedekking.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen en welke mogelijkheden en technieken wij gebruiken om u zo lang mogelijk van uw plat dak te laten genieten? Vraag dan nu gratis uw vrijblijvende offerte aan of neem contact op om een adviesgesprek in te plannen.

Bitumen dak