Nokvorsten

Neem direct contact op

Over nokvorsten

Nokvorsten zijn speciale dakpannen voor de nok van het dak. De dakpannen zijn aan elkaar bevestigd met cement, maar door weersinvloeden kan deze aanhechting aan kwaliteit inleveren. Het cement zal hierdoor meer vocht opnemen. Bij erg koud weer kan dit vocht bevriezen, waardoor het uitzet. 

Dit zorgt ervoor dat het cement tussen de nokvorsten scheurt, en deze scheurtjes kunnen op hun beurt weer voor daklekkages zorgen. Het is daarom belangrijk om het dak regelmatig te laten inspecteren en tijdig te laten renoveren voordat kleine beschadigingen grote problemen veroorzaken. DSP Dakdekkers B.V. verzorgt graag zowel de inspectie als de renovatie en nokvorstreparatie.

dak reparatie
nokvorst

Nokvorstreparatie

Zoals aangegeven is het van groot belang om nokvorstreparatie op de juiste manier uit te voeren om grote schade aan het dak te voorkomen. Hiervoor kan je het beste een gespecialiseerd bedrijf inschakelen, mede ook omdat deze werkzaamheden op een zeer lastig te bereikbare plek moeten worden uitgevoerd. Het is een gevaarlijke klus voor doe-het-zelvers.

Voor deze werkzaamheden aan de nokvorst ben je bij DSP Dakdekkers B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over de meest geavanceerde materialen en gereedschappen om deze werkzaamheden tot in de perfectie uit te voeren maar beschikken ook over de benodigde vakkennis en ervaring hiervoor. Iedere dakdekker van DSP Dakdekkers B.V. beschikt over de benodigde diploma’s hiervoor.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP