Oosterhout

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en het is meestal belangrijk dat dit snel opgelost wordt.  Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om (onzichtbare) lekkages op te sporen die we daarna snel en vakkundig verhelpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Dakisolatie kan een flinke besparing opleveren ( tot 30%) en je verkleint met een goed geïsoleerd dak de kans dat vocht in de dakconstructie trekt. waardoor je minder last krijgt van houtrot en schimmelvorming. Of je nou een plat bitumen dak hebt of een hellend pannendak, DSP B.V. kan de dakisolatie overal aanbrengen. Wil je meer weten over dakisolatie? Maak een afspraak en we komen graag bij je langs in Oosterhout om je te adviseren.

Subsidie

Je dak laten isoleren is een goede manier om energie te besparen en bij te dragen aan een beter milieu. Daarom is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. Interesse? DSP B.V. vertelt je graag meer over hoe je deze financiële steun aanvraagt en wat de voorwaarden zijn. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V. , weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Dakrenovatie nodig in de omgeving van Oosterhout? Bij DSP B.V. staan onze professionals voor je klaar om jouw dak weer zo goed als nieuw te maken. Vraag hier naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

DSP B.V. repareert ook daken in Oosterhout en omstreken. Onze ervaren professionals repareren je dak met kennis en kunde. Zo heb je binnen no time weer een perfect dak boven je hoofd!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Oosterhout binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP