Nokvorsten

Over nokvorsten

Nokvorsten zijn speciale dakpannen voor de nok van het dak. De dakpannen zijn aan elkaar bevestigd met cement, maar door weersinvloeden kan deze aanhechting aan kwaliteit inleveren. Het cement zal hierdoor meer vocht opnemen. Bij erg koud weer kan dit vocht bevriezen, waardoor het uitzet. 

Dit zorgt ervoor dat het cement tussen de nokvorsten scheurt, en deze scheurtjes kunnen op hun beurt weer voor daklekkages zorgen. Het is daarom belangrijk om het dak regelmatig te laten inspecteren en tijdig te laten renoveren voordat kleine beschadigingen grote problemen veroorzaken. DSP Dakdekkers B.V. verzorgt graag zowel de inspectie als de renovatie en nokvorstreparatie.

Nokvorstreparatie

Er zijn drie verschillende manieren om nokvorsten te repareren. DSP Dakdekkers B.V. geeft je vrijblijvend advies over welke van de volgende opties het meest geschikt is voor het dak van jouw pand of omgeving:

Wij bespreken graag de voor- en nadelen van elke methode voor nokvorstreparatie met je. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP