Lommel

Kom direct met ons in gesprek

Daklekkage

Daklekkages zijn erg hinderlijk en moeten altijd snel verholpen worden om blijvende schade te voorkomen. Bij DSP Dakdekkers B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages op te sporen, waarna deze snel en vakkundig wordt verholpen. Hiermee wordt blijvende waterschade voorkomen.

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) verlies je via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit echter grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is tevens goed voor het milieu en de eigen gezondheid. DSP Dakdekkers B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Lommel. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP Dakdekkers B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een gecertificeerd partner voor de renovatie van je dak in Lommel en omstreken? De experts van DSP Dakdekkers B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Natuurlijk kun je ook voor betrouwbare dakreparatie in de omgeving van Lommel terecht bij onze dakexperts. Meer weten? Neem contact op!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Lommel binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP