Hilversum

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage

Een daklekkage is erg hinderlijk en het is fijn als dit snel en professioneel verholpen wordt. Bij DSP B.V. werken we met specialistische apparatuur waarmee we de lekkage opsporen om het daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet met reparatie van een daklekkage

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) gaat verloren via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit verlies wel voor een groot deel voorkomen. Hiermee bespaar je naast energie ook op je portemonnee. Daarnaast is het is goed voor het milieu en je eigen gezondheid. DSP B.V. is de expert als het gaat om het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Hilversum. Wil je informatie? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Het dak isoleren is een goede manier om energie te besparen en bij te dragen aan een beter milieu. Daarom geeft de overheid subsidie voor dakisolatie. Interesse? DSP B.V. vertelt je er graag meer over. Bel ons direct.

Dakinspectie

Ben je benieuwd hoe het staat met de staat van je dak? Voor een betrouwbare en nauwkeurige dakinspectie in de regio Hilversum kun je altijd terecht bij de professionals van DSP B.V.

Dakrenovatie

Is je dak in de regio Hilversum aan een renovatie toe? De dakspecialisten van DSP B.V. zorgen er vakkundig voor dat je dak weer in perfecte staat is. Daarbij werken we uiteraard altijd zorgvuldig en precies.

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Hilversum daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP B.V.!

Stormschade

Door een storm kan een dak flink beschadigen. Laat stormschade in Hilversum snel en vakkundig maken door onze ervaren dakexperts.
U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP