Helmond

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en het is prettig als dit snel opgelost wordt. Helaas is het opsporen van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te sporen en daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet met reparatie van een daklekkage.

Dakisolatie

Warmte stijgt, dus het zal niet als een verrassing komen dat een groot deel van de warmte in huis (tot wel 30%!) ontsnapt via het dak. Dakisolatie draagt daarom zeer veel bij aan een goed geïsoleerd pand. Daarnaast is het goed voor het milieu en niet te vergeten voor je eigen gezondheid.  Er zijn diverse soorten dakisolatie en methodes om deze te plaatsen. DSP B.V. maakt dakisolatie voor platte of hellende daken in Helmond en plaatst deze naar wens. Meer weten? Neem contact op.

Subsidie

Je dak laten isoleren is een goede manier om energie te besparen en bij te dragen aan een beter milieu. Daarom is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. Interesse? DSP B.V. vertelt je graag meer over hoe je deze financiële steun aanvraagt en wat de voorwaarden zijn. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V. , weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Tijd voor een dakrenovatie in Helmond? Bij DSP B.V. hebben we vakkennis en ervaring in huis om jouw dak weer als nieuw te maken. Vraag naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Moet je dak gerepareerd worden in Helmond of omstreken? Onze vakkundige dakdekkers repareren je dak professioneel. Zo is je dak weer snel als nieuw.

Stormschade

Een flinke storm kan veel schade geven en vaak is dit dan aan je dak. Heb je stormschade in Helmond? Neem dan direct contact op met DSP B.V. , onze professionals repareren het snel en vakkundig!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP