Dakdekker in Duiven

Bel direct met het kantoor uit Gelderland

Daklekkage repareren

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze 12 bussen is altijd in de buurt van Duiven, dus we zijn er zo.

Dakdekker gezocht
dakinspectie

Dakinspectie Duiven

Bij DSP Dakdekkers werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Dat komt goed van pas voor een dakinspectie in omgeving Duiven. Wij inspecteren jouw dak grondig en geven aan de hand van deze inspectie een advies over de beste oplossing bij schade. Plan jouw vrijblijvende inspectie in bij DSP!

Dakreparatie, ook 's nachts

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in Duiven. We zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Gelderland. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie!

Dakreparatie
Dakdekker

Dak renoveren in Duiven

Soms is het nodig om je hele dak te laten renoveren. Dit is voor veel mensen een enorme kostenpost en daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je in energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP