DSP Het Grootste Dakdekkersbedrijf van Nederland

Wij reken geen voorrij kosten voor het maken van een GRATIS offerte!

Altijd minstens 10 jaar garantie

Meer dan 25 jaar ervaring

Spoedservice beschikbaar

Gratis
Dakinspectie

Welkom bij DSP Dakdekkers!

Ons zeer veelzijdige dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in dakrenovatie, dakbedekking en alle andere facetten van het dak. Dankzij onze kennis, ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij de meest uiteenlopende dak werkzaamheden voor je uitvoeren: van dakinspectie tot het herstellen van lekkages en van het plaatsen van dakisolatie tot het tegengaan van vogeloverlast. 

Doordat DSP Dakdekkers een zeer compleet pakket aan diensten aanbiedt, hoef je slechts één bedrijf in te schakelen voor al je dak werkzaamheden. Je hebt bovendien slechts één contactpersoon, bij wie je met al je wensen en vragen terecht kunt. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor een soepel lopende samenwerking met alle betrokkenen. Wij hebben al vaak van klanten te horen gekregen dat ze erg tevreden zijn met deze werkwijze!

Welkom bij DSP Dakdekkers!

DSP Dakdekkers staat intussen al bekend als de vertrouwde partner van meer dan duizend woonadressen door heel Nederland. Onze dakdekkers zijn snel inzetbaar en we bieden natuurlijk een speciale spoedservice voor klussen die echt niet kunnen wachten, zoals daklekkage. 

Ons transparante offertetraject biedt duidelijkheid over alle prijzen gedurende het gehele proces, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dus wil je compleet nieuwe bitumen dakbedekking, wil je stormschade aan je pannendak laten herstellen, wil je je platte of schuine dak laten isoleren, of wil je je dak laten inspecteren om potentiële lekkages voor te zijn? Wij helpen graag met al je dakwerken, dus aarzel niet contact met ons op te nemen.

Bent u opzoek naar een ervaren dakdekker?

Wij reken geen voorrij kosten voor het maken van een GRATIS offerte!

0 +
Tevreden klanten
0
Ploegen
0 +
Dakrenovatie jaarlijks
0 +
Daklekkage jaarlijks

Gecertificeerd kwaliteit leveren

DSP Dakdekkers voert alle benodigde werkzaamheden aan je dak uit, van dakrenovatie en dakbedekking tot zink en loodwerk. Onze gecertificeerde dakdekkers zijn uiterst mobiel en kunnen je van dienst zijn in grote delen van Zuid-, Midden- en West-Nederland. Jouw dak laten inspecteren, repareren of renoveren? Neem contact op met DSP Dakdekkers.

Een greep uit onze klantervaringen

Edith
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Lees verder
Ik had écht een dramatische daklekkage. DSP gebeld en de volgende dag stonden ze aan de deur en binnen 8 dagen was mijn dak gerenoveerd. Dus de complimenten aan DSP ...heel vriendelijk !! en vakbekwaam!! Ik beveel ze dan ook echt aan!
Debbie
Lees verder
In contact gekomen met Joris, via via, nadat we flink wat stormschade hadden aan ons dak. Na een prettig telefoongesprek kwam hij langs (op zondag!) en heeft eea direct gerepareerd. Top! Mi eerlijk uitgelegde prijs. Hopelijk geen herhaling, maar indien nodig.. neem ik zeker weer contact op met DSP!
Inge
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
Lees verder
Prettig contact; goed advies; het werk is op prettige wijze uitgevoerd door mensen van het bedrijf.
Marnix
Positief: Professionaliteit
Lees verder
DSP denkt goed mee en is goed bereikbaar. Dankzij het kwaliteit en snelle werk wat er geleverd wordt kunnen ze vroeg resultaat boeken! Een aanrader dus
Chantal
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Lees verder
DSP gevonden via Google. Snelle service en goed bereikbaar zowel telefonische als via de whatsapp. Overleggen en denken mee met mij. Op zeer kort termijn de afspraken kunnen plannen. Ik ga DSP zeker aanbevelen in mijn omgeving!
Ruud
Lees verder
Vriendelijke professionals die snel en vakkundig de oorzaak van daklekkage en van een dreigend omvangrijk dakgootprobleem wisten vast te stellen en te verhelpen. De geboden 24-uurs service ook tijdens de bouwvak en daarmee de snelle aanwezigheid in noodsituaties verdient bijzondere waardering.
Previous
Next

DSP Dakdekkers

DSP Dakdekkers is een ervaren dakdekkersbedrijf met ruim 25 jaar ervaring en biedt lange garantie termijnen voor uw dak!

Adres

Handige Links

Beoordeling

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP