Den Bosch

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Wist je dat wel 25 tot 30% van de warmte in huis verloren kan gaan via het dak als dit niet is voorzien van goede isolatie? Dakisolatie kan dus een flinke besparing opleveren. Ook verklein je met een goed geïsoleerd dak de kans dat vocht in de dakconstructie trekt. Je hebt dus minder snel last van houtrot en schimmelvorming. Of je nou een plat bitumen dak hebt of een hellend pannendak, DSP B.V. kan je precies vertellen welk materiaal en welke methode de beste keus zijn om het dak van jouw woning of bedrijfspand in regio Den Bosch te isoleren. Zo kunnen kunnen wij daken zowel van buiten als van binnen isoleren. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor dakisolatie? Maak een afspraak en we komen graag bij je langs in Den Bosch om je van advies op maat te voorzien.

Subsidie

Wil je graag je dak in de regio Den Bosch laten isoleren, maar zie je erg op tegen de kosten? Omdat dakisolatie bijdraagt aan lager energieverbruik en dus een beter milieu, is er financiële steun beschikbaar om je dak vakkundig te laten isoleren. Neem contact op voor meer informatie over de  dakisolatiesubsidie van DSP B.V. Wij stellen je graag op de hoogte van de mogelijkheden en voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Den Bosch of omgeving? De vakmensen van DSP B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij jouw dak in de omgeving van Den Bosch optimaal repareren. Neem voor meer informatie over dakreparatie gerust contact met ons op!

Stormschade

Heeft je dak in de regio Den Bosch schade na een storm? Geen probleem, onze ervaren dakdekkers komen je snel en adequaat te hulp. Zo heb je binnen no time weer een stevig dak boven je hoofd.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP