Dakwerker nodig?

Heeft je nieuwe huis nog een dak nodig of is je bestaande dak aan renovatie toe? Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden van DSP Dakdekkers. Voor deze professionele dakwerkers hebben daken geen enkel geheim, of het nu om roofing- of pannendaken, rechte of hellende soorten daken gaat. Zoek je naar een geschoolde en ervaren dakwerker? Dan is er DSP Dakdekkers voor het professioneel leggen, vervangen, onderhouden of herstellen van vele soorten daken. Het enige wat we niet doen zijn werkzaamheden aan leidaken, stalen daken en asbest daken. Heb je een ander type dak en heb je een dakwerker nodig? Neem dan zeker contact met ons op.

Bitumen dak

Roofing daken

Roofing daken blijven populair. Vergeleken met andere soorten dakbedekking, is roofing relatief goedkoop en toch opvallend duurzaam. Het is zowel geschikt voor platte als schuine daken en goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Gaat je voorkeur uit naar een roofing dak, of is je roofing dak aan vervanging toe? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsofferte bij ons aan.

Pannendaken

Ook dakpannen gebruiken we nog altijd veel als materiaal voor dakbedekking. Deze geven je woning een originele en landelijke uitstraling. Pannendaken zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Beton of keramiek zijn ook veelgebruikte materialen. Logisch als je weet dat dakpannen uit beton een gemiddelde levensduur hebben van veertig jaar. Voor keramieken dakpannen loopt dit zelfs op tot zeventig jaar en langer. Het plaatsen van een pannendak of het vervangen van dakpannen laat je beste over aan DSP Dakdekkers. We beschikken over een certificaat van vakbekwaamheid. Daarnaast hebben al onze dakbewerkers een jarenlange ervaring en worden ze regelmatig bijgeschoold. Zo zijn ze op de hoogte van de recentste evolutie in hun vakgebied.

dakpannen aanbrengen
dakinspectie

Platte daken en schuine daken

Daken zijn er in alle vormen. Naast roofing- en pannendaken, zijn er ook nog platte en schuine daken. Het materiaal of de vorm van je dak maakt ons weinig uit. De meest uiteenlopende dakproblemen zo vlug mogelijk oplossen, is ons enig doel.

Dakrenovatie

Dakrenovatie is ook een belangrijke activiteit van DSP Dakdekkers. Met het renoveren van je dak, herstellen we meteen alle beschadigingen aan je dak en vervangen we de beschadigde onderdelen. Een gerenoveerd dak is weer als nieuw. Om schade aan je woning en peperdure herstellingen te voorkomen, kun je je dak best tijdig herstellen. Vraag dan kosteloos alle nodige informatie aan DSP Dakdekkers. Een van hun professionele dakbewerkers controleert dan grondig je dak en stelt je de voordeligste offerte voor.
Dakpannen dakrenovatie
Stormschade dak

Dakwerker met spoed

Lekt je dak of beschadigde het door een storm of andere weersomstandigheden? Dan is dringende hulp uiteraard onmisbaar. Ook voor alle noodsituaties zijn we betrouwbare partners. We zijn namelijk dag en nacht, alle dagen van het jaar en zelfs op feestdagen bereikbaar. Waar ook in België.

Is het probleem aan je dak te groot of te complex om direct te herstellen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. In dat geval zorgen we voor een noodoplossing en maken we onmiddellijk een afspraak voor de realisatie van de definitieve oplossing.

Wat kost een dakwerker?

Wat kost een gloednieuw dak per vierkante meter? Wat is de prijs van een dakrenovatie of van het verhelpen van een lek of van een andere reparatie? De prijs verschilt van werk tot werk en ook de kosten voor materiaal en werkuren lopen erg uiteen. Toch is het vaak mogelijk om vooraf een goede raming van de kosten te maken. Op onze tarievenlijst vind je heel wat informatie over de kosten van een professionele dakwerker.

Dakdekker
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP