Dakpannen

Dakpannen vervangen? Met het vakwerk van DSP kunt u weer jaren genieten van uw pannendak

Dakpannen liggen op de meeste huizen in Nederland. Dat is niet voor niets. Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels, en om hun zeer lange levensduur. Met goed onderhoud gaan ze minstens 50 en soms wel 75 jaar mee.

Toch komt er een moment dat uw dakpannen aan vervanging toe zijn. Dit kan te maken hebben met hun leeftijd of een andere reden hebben, zoals een andere look voor het huis of het geschikt maken van uw dak voor zonnepanelen. Wat de situatie ook is, het blijft een investering. Om te zorgen dat het dakpannen vervangen zo goed mogelijk en volgens uw wensen wordt uitgevoerd, kiest u natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers.

Nieuwe dakpannen laten leggen

Over het algemeen hebben dakpannen een lange levensduur. Echter zijn dakpannen soms op of heeft u misschien een andere reden om de  te vervangen. In dat geval wilt u natuurlijk een keuze maken die goed past bij uw dak en uw huis. Bovendien is niet ieder dak hetzelfde en moeten er soms pannen op maat gemaakt worden.

Gelukkig heeft u de keuze uit vele vormen, materialen en kleuren, die allemaal hun voordelen bieden. Grofweg onderscheiden we de volgende typen dakpannen:

Natuurlijk kunnen wij u goed adviseren hoe u het beste uw dakpannen kunt vervangen. Als vuistregel raden we aan, vanwege het gewicht, om uw dakpannen door soortgelijke dakpannen te vervangen.

Bespaar op de kosten om dakpannen te vervangen door uw dakpannen te recyclen

Een manier om extra te besparen wanneer u uw dakpannen laat vervangen, en bovendien om het milieu te ontlasten, is door uw dakpannen te recyclen of gerecyclede dakpannen te gebruiken. Vaak kunnen uw pannen hierdoor nog een tweede leven krijgen, afhankelijk van de kwaliteit. Dit kan soms al met nieuwe panlatten, extra coating of folie. Wij adviseren u graag ter plekke over de mogelijkheden om uw dakpannen te recyclen. Vraag nu een gratis dakinspectie aan en kijk of dit ook voor uw dak mogelijk is.

Combineer andere grote werken met dakpannen vervangen

Wij bieden u een scherpe prijs om uw dakpannen te vervangen, maar om extra te besparen raden wij u aan dit met andere werken te combineren. Laat bijvoorbeeld uw pannendak isoleren of uw dakconstructie renoveren. Door werkzaamheden te combineren kunt u extra op de kosten besparen.

Wilt u uw dakpannen vervangen en kijken of het mogelijk is deze te recyclen of met andere werkzaamheden te combineren? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijs wij u bieden!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP