Dakgoot verzinken

De dakgoot verzinken, de perfecte renovatie voor uw dakgoot van DSP

Een belangrijk onderdeel van de hemelwaterafvoer op uw dak is uw dakgoot. Het zorgt ervoor dat uw dak regenwater kwijt kan en uw huis wordt beschermd tegen lekkage. Echter, na verloop van tijd kan de dakgoot slijtage vertonen of gaan lekken. Wist u dat het in de meeste gevallen een oplossing is om uw dakgoot te verzinken?

dakgoot verzinken
Dakgoot

Wanneer kan een dakgoot verzinken een oplossing zijn?

Een dakgoot verzinken is een prima oplossing bij kleine schade en lekkages. Zitten er bijvoorbeeld scheurtjes in de dakgoot of beginnen de naden los te laten? Dan kunt u uw dakgoot verzinken om deze problemen te verhelpen. Vaak geldt dat dit bij oudere dakgoten de methode is om deze nog zeker 15 jaar mee te laten gaan. Wij kijken bij onze gratis dakinspectie of het mogelijk is om uw dakgoot te verzinken, of dat het beter is om deze te vervangen.

Want, wanneer u grote schade heeft aan uw dakgoot, bijvoorbeeld door storm of extreme slijtage, dan is het beter om uw dakgoot te vervangen. Natuurlijk kunt u ook dan rekenen op onze deskundige dakdekkers. Wij van DSP hebben namelijk meer dan 70 jaar ervaring, waardoor u bij ons mag rekenen op vakwerk voor een scherpe prijs.

Hoe werkt een dakgoot verzinken precies?

Sommige problemen in de dakgoot hebben andere oplossingen nodig, maar de meeste zaken kunnen worden verholpen door uw dakgoot te verzinken. Dit is de beste optie wanneer een klein lek “plakken” of een coating niet meer afdoende zijn. Wanneer wij de dakgoot verzinken brengen we een vloeibare laag zink aan die we laten uitharden.

Hierdoor dichten we haarscheurtjes en zorgen we dat de lasnaden weer waterdicht op elkaar aansluiten. Door de componenten die in de vloeibare zink zitten en door onze bewerking van de dakgoot, kunt u rekenen op een waterdichte dakgoot die weer als nieuw is en oogt.

Dakgoot verzinken
Dakgoot verzinken

Verzinken of een alternatieve reparatie voor uw dakgoot

Wij denken zelf dat een reparatie aan de dakgoot de langste levensduur heeft wanneer we uw dakgoot verzinken, maar er zijn ook alternatieve reparaties:

Wilt u weten of uw dakgoot verzinken nodig is, of een alternatieve reparatie een oplossing biedt? Bespreek het met ons of laat ons bij u komen voor onze gratis dakinspectie.

Wat zijn de kosten om een dakgoot te verzinken?

Een dakgoot verzinken is meestal een voordelige oplossing, maar de exacte prijs is van vele verschillende factoren afhankelijk. Toch doen we dit altijd voor een zeer scherpe prijs, en krijgt u extra korting wanneer u besluit deze klus met andere klussen te combineren. Wilt u weten wat onze scherpe prijs is om uw dakgoot te verzinken? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP