Betrouwbare Dakdekker

Problemen met je dak wil je zo snel mogelijk goed oplossen. Toch is het niet slim om bij de eerste dakdekker aan te kloppen die je tegenkomt. Voorkom onverwachte problemen achteraf: ga altijd op zoek naar een betrouwbare dakdekker. Die zoektocht duurt niet lang, maar je moet wel rekening houden met een aantal punten.

Hieronder vind je vaak gestelde vragen over het vinden van een betrouwbare dakdekker. Wij geven jou graag het antwoord.

Snel naar:

Aanbrengen dakisolatie dakdekkers

Waar herken ik een betrouwbare dakdekker aan?

Om een goede mening te vormen over een dakdekker, kijk je naar de reviews op de site of op Google. Behalve op natuurlijk het aantal sterren/de score en de positiviteit van de reviews, kun je ook nog letten op de volgende punten.

Hoeveel reviews zijn het? Als meer dan 30 mensen een positieve review achterlaten, kun je ervan uitgaan dat het bedrijf een goede service levert.

Verder kun je kijken of het de klanten zijn die een review hebben geplaatst (bijvoorbeeld met Google reviews) of dat het bedrijf zelf reviews op de site heeft geplaatst. De eerste zijn natuurlijk het betrouwbaarst!

Waar kun je nog meer op letten?

Behalve aan de reviews kun je een betrouwbaar dakdekkersbedrijf herkennen aan het feit dat het al langer bestaat en veel mensen in dienst heeft. Als ze hun werk niet goed zouden doen, zouden ze ook niet zo lang kunnen bestaan. Ook voert een wat ouder bedrijf reparaties vaak beter uit. Zij hebben namelijk ruime ervaring en goede vakmensen in dienst.

Verder is een betrouwbare dakdekker niet alleen 24 uur per dag bereikbaar, maar voldoet het bedrijf ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Informeer hier altijd naar bij het bedrijf. Kun je het dakdekkersbedrijf niet bereiken? Dan heb je waarschijnlijk niet te maken met een betrouwbare dakdekker.

Hoe vind ik een betrouwbare dakdekker?

Hoe je de juiste, betrouwbare dakdekker vindt, hangt af van waar je woont. Zoek bijvoorbeeld online op ‘dakdekker Zuid-Holland’ of ‘dakdekker Brabant’. Op die manier kan je de websites van lokale bedrijven bekijken. Ook Google Maps biedt hiervoor gunstige zoekfuncties. Maar wat nog beter is, is even rondvragen in de buurt. Misschien hebben jouw buren wel goed contact met een betrouwbare dakdekker. Dan weet je ook direct of ze kunnen werken met jouw soort dak.

Waarop kan ik een dakdekker beoordelen?

Betrouwbare dakdekkers rekenen geen onnodige of onverwachte kosten. Zo biedt DSP Dakdekkers bijvoorbeeld altijd een gratis dakinspectie. Wij repareren lekkages en gebreken op basis van waar het probleem écht zit. Daarnaast is een behendige, betrouwbare dakdekker meestal allround. Dat wil zeggen: ze voeren niet alleen reparaties uit, maar ook onderhoud en renovaties.
Daklekkage verhelpen

Neem contact op met DSP Dakdekkers

DSP Dakdekkers is een hele kundige en betrouwbare dakdekker in Zuid- en Midden-Nederland. Voor een gratis dakinspectie of ander soort afspraak, neem je gerust contact met ons op. Wij helpen jou snel en duidelijk aan een antwoord op al jouw brandende vragen. Ook tonen we jou graag dat wij een betrouwbare dakdekker zijn. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel!

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP