Breda

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Een niet geïsoleerd dak veroorzaakt wel tot 30% energieverlies en dit is, naast dat het niet goed is voor het milieu, ook erg slecht voor de portemonnee. Een goed geïsoleerd dak, zorgt naast een aangenamer klimaat ook voor minder vocht en minder vocht betekent minder schimmelvorming en een kleinere kans op houtrot. DSP B.V. plaatst dakisolatie bij platte of hellende daken in Breda. Meer weten? Neem contact op voor advies op maat.

Subsidie

Je dak laten isoleren is een goede manier om energie te besparen en bij te dragen aan een beter milieu. Daarom is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. Interesse? DSP B.V. vertelt je graag meer over hoe je deze financiële steun aanvraagt en wat de voorwaarden zijn. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

Dakinspectie

Voor een vakkundige inspectie van je dak in Breda ben je bij de professionals van DSP B.V. aan het goede adres. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over dakinspectie

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Breda of omgeving? De vakmensen van DSP B.V.staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

Moet je dak gerepareerd worden in Breda of omstreken? Onze professionele dakdekkers repareren je dak vakkundig. Zo is je dak snel weer als nieuw.

Stormschade

Stormschade in Breda of omstreken? Geen paniek. De vakmensen van DSP B.V. zijn vlug ter plaatse om de schade te beoordelen en aan te pakken. Zo is je dak snel weer als nieuw!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP