Bodegraven

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en het is belangrijk dat dit snel gemaakt wordt. Helaas is het opsporen van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP Dakdekkers B.V. werken we met speciale apparatuur om lekkages te traceren en ze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet met reparatie van een daklekkage.

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) ontsnapt via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit verlies grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is goed voor het milieu en je eigen gezondheid. Er zijn diverse soorten dakisolatie en methodes om deze te plaatsen. DSP Dakdekkers B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Bodegraven. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar uiteindelijk bespaar je hierdoor wel veel op je energiekosten. Omdat een lager energieverbruik ook het milieu spaart, is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie. DSP Dakdekkers B.V. geeft je graag meer informatie over deze financiële steun en legt uit hoe je dakisolatiesubsidie kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Dakrenovatie nodig in de omgeving van Bodegraven? Bij DSP Dakdekkers B.V. weten we precies wat te doen om je dak te renoveren. Vraag naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Bodegraven daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Bodegraven binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP