Valbeveiliging

Neem contact op voor een gratis dakinspectie

Valbeveiliging aanbrengen op een Bitumen dak? Wij regelen het voor je

Op jouw dak moet soms worden gewerkt. Niet alleen wij, maar ook bijvoorbeeld glazenwassers en andere klusjesmannen moeten soms op jouw plat dak werken. Daarnaast bestaat ook de kans dat je zelf wel eens iets op het plat dak wilt of moet doen. Daarom is het niet alleen verstandig, maar tegenwoordig zelfs verplicht om een systeem voor valbeveiliging aan te brengen voordat iemand op jouw plat dak gaat werken. Met uitzondering van diegene die valbeveiliging aanlegt.

Voor jouw Bitumen dak volstaat meestal een systeem met ankers, waarlangs lijnen kunnen lopen die degene die de werkzaamheden uitvoert of uitvoeren beschermen tegen vallen. Deze ankers moeten echter goed op jouw dak bevestigd zitten, zodat ze ook daadwerkelijk tegen het vallend gewicht kunnen wanneer ze nodig zijn. Daarom is het zeer verstandig dit door een professionele en ervaren dakdekker te laten leggen.

Valbeveiliging aanbrengen
industriële bitumen daken

Wat is een valbeveiliging met ankers precies?

Een valbeveiliging met ankers is een systeem waarmee meerdere dichte haken (ankers) op het dak worden bevestigd, waardoor men door een tuigje, lijn en een haak te bevestigen, beveiligd is tegen vallen. Hierdoor kunnen mensen veilig op jouw dak werken, en is het bovendien ook door de arbeidsinspectie veilig verklaard. De valbeveiliging zit vast in de dakbedekking, waardoor deze veel kan hebben.

Hierdoor kan je veel aan kosten besparen doordat er voor werkzaamheden geen hoogwerkers of kranen nodig zijn, wat vaak veel extra kosten met zich meebrengt. Dit omdat jouw plat dak nu een geschikte werkplek is geworden door de ankerpunten in de Bitumen.

Hoe wordt een valbeveiliging op een bitumen dak aangelegd?

Valbeveiliging op een bitumen dak wordt aangebracht door het aan het bestaande Bitumen te bevestigen. Dit doen we natuurlijk op een zeer stevige en waterdichte wijze. We gaan daarbij als volgt te werk:

Valbeveiliging op een Bitumen dak is dus een zeer secuur werk, waardoor we je aanraden om een professionele dakdekker in te schakelen voor het aanbrengen ervan. Daarnaast zijn er, zeker voor grotere daken, ook extra opties. Als je daar interesse in hebt, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

daken bedrijfspanden
Dakanker

Valbeveiliging onderhouden en vervangen

Soms moet valbeveiliging onderhouden worden. Vervangen is slechts eens in de 50 jaar nodig. Heb je werkzaamheden nodig aan de valbeveiliging op jouw Bitumen dak of wil je een systeem van ankers en lijnen laten aanleggen? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze offerte of gratis dakinspectie aan en ontdek wat het beste bij jouw situatie past.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP