Bergen op zoom

Bel direct het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Een niet geïsoleerd dak veroorzaakt wel tot 30% energieverlies en dit is, naast dat het niet goed is voor het milieu, ook erg slecht voor de portemonnee. Een goed geïsoleerd dak, zorgt naast een aangenamer klimaat ook voor minder vocht en minder vocht betekent minder schimmelvorming en een kleinere kans op houtrot. DSP B.V. plaatst dakisolatie bij platte of hellende daken in Bergen op Zoom. Meer weten? Neem contact op voor advies op maat of vraag onder aan de pagina meteen een vrijblijvende offerte aan.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er steun vanuit de overheid beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over dakisolatiesubsidie? Bel ons dan direct

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Uw dak renoveren in de omgeving van Bergen op zoom? Vraag dan naar de mogelijkheden bij DSP B.V.! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw dak weer als nieuw te maken.

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Bergen op zoom daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP B.V.!

Dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom komen we in Bergen op zoom graag bij je langs voor een vakkundige inspectie van je dak. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Stormschade

Een hevige storm kan veel schade opleveren voor je dak. Heb je stormschade in de regio Bergen op Zoom? Neem dan direct contact op met DSP B.V., onze dakdekkers lossen het graag voor je op!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP