Dakwerker in Turnhout

Kom direct met ons in gesprek

Dakrenovatie in omgeving Turnhout

Is jouw dak al meerdere malen gerepareerd of heeft het zijn maximale levensduur bereikt? Dan is de kans groot dat je een dakrenovatie nodig hebt. Bij DSP Dakdekkers zorgen we altijd voor een vakkundig afgewerkte reparatie voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie!
DSP Dakdekkers
dak reparatie

Dakreparatie door ervaren dakwerkers

Tijdens een dakreparatie door onze ervaren dakwerkers controleren we het dak ook op zwakke punten die we alvast kunnen aanpakken. Zo proberen we toekomstige dakproblemen tegen te gaan en kan je dak er weer voor een aantal jaren tegenaan!

Altijd een eerlijke prijs

Bij DSP Dakdekkers betaal je altijd een eerlijke prijs voor onze werkzaamheden. Heb je een daklekkage, kapotte dakbedekking of wil je een nieuw dak laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en wij leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

pannendaken
Bitumen dak

Voordelen van roofing

De meeste platte daken zijn voorzien van een roofing dakbedekking, omdat deze waterdicht, ijzersterk en bestand is tegen chemische stoffen. Daarnaast gaat een roofing dak zo’n 20 tot 30 jaar mee. Heb je kleine schade aan je dak? Bel dan DSP om ernstige schade te voorkomen.

Pannendaken Turnhout

Wil je jouw pannendak laten renoveren? DSP beschikt over vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. DSP adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw pannendak. Neem contact op voor meer informatie.
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP