Amersfoort

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP B.V. werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Warmte stijgt, dus goede dakisolatie is een van de beste manieren om onnodig warmteverlies tegen te gaan. Zo bespaar je geld op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Bovendien verdient de investering in dakisolatie zich snel terug, doordat de dakconstructie minder snel schade oploopt doordat er vocht in het dak terechtkomt. Je bent dus minder snel geld kwijt aan dure reparaties. Wil je een plat dak of een hellend dak laten isoleren? DSP B.V. vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden om je dak in Amersfoort te isoleren. Neem contact op voor meer informatie over dakisolatie.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er steun vanuit de overheid beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over dakisolatiesubsidie? Bel ons dan direct

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Amersfoort of omgeving? De vakmensen van DSP B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Amersfoort daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP B.V.!

Stormschade

Stormschade in Roermond of omstreken? Geen paniek. De vakmensen van DSP B.V. zijn vlug ter plaatse om de schade te beoordelen en aan te pakken. Zo is je dak snel weer als nieuw!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP