Alphen aan den Rijn

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage

Een daklekkage is erg onprettig en het is fijn als dit snel verholpen kan worden. Echter is het vinden van een lekkage aan een dak niet altijd even eenvoudig. Bij DSP werken we met speciale apparatuur om de lekkage op te detecteren en deze daarna snel en vakkundig te verhelpen. Voorkom blijvende waterschade en wacht niet te lang bij een lekkage van het dak.

Dakisolatie

Veel van de warmte in huis (tot wel 30%!) verlies je via het dak. Met een goede dakisolatie kun je dit echter grotendeels voorkomen. Zo bespaar je energie en het is tevens goed voor het milieu en de eigen gezondheid. DSP Dakdekkers B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor platte of hellende daken in Alphen aan den Rijn. Meer weten? Neem dan direct contact op.

Subsidie

Dakisolatie kan een behoorlijke investering zijn, maar maakt je pand ook een stuk milieuvriendelijker. Je verbruikt namelijk minder energie om je huis te verwarmen of koel te houden. Daarom is er steun vanuit de overheid beschikbaar in de vorm van subsidie. Wil je meer weten over dakisolatiesubsidie? Bel ons dan direct

Dakinspectie

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP Dakdekkers B.V., weet je precies waar je aan toe bent.

Dakrenovatie

Zoek je een betrouwbare partner voor de renovatie van je dak in Alphen aan den Rijn of omgeving? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. staan graag voor je klaar! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Dakreparatie

De reparatie van je dak moet zorgvuldig en goed gebeuren. Laat een dakreparatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn daarom over aan de ervaren vakmannen van DSP!

Dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom komen we in Alphen aan den Rijn graag bij je langs voor een vakkundige inspectie van je dak. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Stormschade

Stormschade? De vakmensen van DSP Dakdekkers B.V. zorgen ervoor dat je dak in de omgeving van Alphen aan den Rijn binnen de kortste keren weer in de oude staat hersteld is.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP